НЕМЕДИКИРАНИ ГРАНУЛИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Немедикирани гранули

Немедикираните гранули, които предлагаме, са с доказан произход и сертификат за качество, издадени от Обединеното кралство. Производителят е лицензиран от британската Агенция за лекарствени продукти и продукти за здравеопазване (MHRA - https://www.gov.uk/government/organisations/medicines-and-healthcare-products-regulatory-agency). Това гарантира, че произведените гранули са в съответствие със строга програма за осигуряване качеството им и добрата производствена практика.


Сертификат за качество можете да получите кликвайки на изображението. Сертификат за произход и качество.

Сертификат немедикирани гранули

Немедикирани гранули

Данни за гранулите:

Диаметър: 4,5 mm., съдържание: 4-O-β-D-galactopyranosyl-D-glucose - млечна захар.


Описание за хомеопати:

Гранулите от млечна захар са с висока чистота, способни да приемат и задържат за дълго време характерните честоти от спектъра на хомеопатичните лекарства и други субстанции в потенцирана форма.

Предимството на гранулите пред обикновената захар, освен дългото съхраняване на специфична спектърна честота, е нехигроскопичността, която гранулите притежават. По този начин гранулите не привличат водни молекули от околната среда и ако са затворени в подходящ контейнер, с години запазват вибрацията, с която са натоварени. Свойствата да бъдат изобщо преносители на характерна честотна вибрация имат: восъкът (който е с ниска разтворимост), захарта (непоносимост на пациенти към захароза и хигроскопичност), вода (развива за кратко време неподходяща флора) и етиловият алкохол (който бързо се изпарява).


Немедикирани гранули

Млечната захар е най-предпочитана за професионално използване в хомеопатията. Гранулите могат да се използват директно (орално) или от тях да се приготвят разтвори с подходящата хомеопатична потенция.