Апарат за Фол диагностика, модел IKG-02

2,800.00 лв.

Апарат за измерване на специфичната проводимост на кожата в точките на класическите китайски меридиани и в меридианите на Фол. Използва се за електро-акупунктурна диагностика, известна още като ЕАФ диагностика.

Кратка видео инструкция при подготовка за Фол тест.

Налично

Описание

Апарат за Фол диагностика, модел IKG-02 измерва специфичната проводимост на кожата в точките на класическите китайски меридиани и в меридианите на Фол (Фол диагностика).

Използувайки малката метална чинийка на корпуса на уреда или пък масичката, свързана с анода, операторът може да тества същите точки в присъствие на различни вещества. Това може да са лекарства, билки, хомеопатични препарати, различни проби от храни, алергени, скъпоценни камъни, метали и др.

Може да се покаже ефектът от едно вещество или комбинираният ефект от няколко вещества. Ефектът може да е върху имунната система и различните органи, като например черен дроб, бъбреци, бели дробове и др.

Измерванията с Фол апарата могат да покажат кои органи и системи на човешкото тяло не са в ред и как да се балансира системата, за да се върне в нормално състояние.

Методът е основан на измерване на специфичното съпротивление на кожата в акупунктурните точки посредством Фол апарат. Всеки Фол апарат е един чувствителен волтметър (или амперметър). Пациентът държи пасивния електрод (катод) в едната си ръка, а акупунктурните точки се тестват чрез контакт с другия електрод (анод). Апаратът може да бъде цифров или аналогов, разграфен от 1 до 100, както е предложено от д-р Фол.

Посредством този метод на измерване с апарата на Фол могат да се открият алергени и непоносимост към храни за пациента. Операторът може да прецизира рецепта с най-добрите лекарства, или билки за този пациент.

Използувайки тестери (нозоди) за патогени, може да бъде определена етиологията на смущенията.

Ръководството за използване на Апарат за Фол диагностика, модел IKG-02 можете да изтеглите от тук: инструкция за употреба

Допълнителна информация

Тегло5 kg
Размери30 × 30 × 30 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Към началото