Медикирани глобули

Медикирани глобули

Хелианти предлага на специалистите по Електроакупунктура по метод на Фол диагностика специализирани медикирани глобули и нозоди. Те са неотменим инструмент в ежедневната работа на хомеопата, специалист по биорезонансна диагностика.

За момента Хелианти предлага 4 комплекта потенцирани глобули за диагностика.

1. Есенции на д-р Бах

Есенции на д-р Бах

Комплектът съдържа медикирани глобули на всичките цветни есенции на д-р Бах. За съдържанието на комплекта, моля вижте страницата на продукта в магазина.

2. Хормони за тестване чрез ЕАФ

40 Хормона

Комплектът съдържа медикирани глобули на 40 хормона, предназначени за тестване чрез Електроакупунктура по метод на Фол. За пълното съдържанието на комплекта, моля вижте страницата на продукта в магазина.

3. Нозоди на патогени за Фол тест

Нозоди на патогени

Комплектът съдържа 54 нозоди на патогени за тестване при Фол диагностика. Патогените са разделени на три основни групи:

  • B – бактерии
  • F – гъчбички
  • V – вируси

За пълното съдържанието на комплекта, моля вижте страницата на продукта в магазина.

4. Медикирани глобули на билки

Медикирани билки

Комплектът съдържа медикирани глобули на 34 вида билки. За пълното съдържанието на комплекта, моля вижте страницата на продукта в магазина.

Всички видове медикирани глобули можете да намерите в магазина ни като изберете от дясната странична лента “Категории продукти” – Нозоди.

Вече сте използвали продукта? Искате да оставите Вашият отзив и да споделите впечатления? Моля натиснете бутона за да попълните формата за отзиви.

Към началото