Магнезиев Детокс®

Изчисти токсините натурално!

Магнезиев Детокс® е с нова опаковка от м. септември, 2022г.

Каквото и да напишем за Магнезиев Детокс® все ще има какво да добавим към написаното. Това е хранителна добавка, която би следвало да има на пазара още преди двадесет години, но поради финансови интереси на големи фармацевтични корпорации тя не бива произведена и пусната за продажба. Защото, нека си кажем честно, големите фармакологични корпорации нямат никакъв интерес клиентите им да са здрави.

Хранителните добавки и лекарствата, които биват пускани на пазара целят само стабилен приход и краткотрайно или временно подобрение на симптомите на пациента. А масовата част хранителни добавки, които можем да купим от всяка аптека, представляват нещо като музиката в асансьор – няма никаква нужда от тях.

Магнезиев Детокс® е друга „бира“. Не само защото зад създаването на продукта стоят повече от 20 години опит в химията, билколечението и алтернативната медицина. Най-вече защото зад Магнезиев Детокс® стоят хиляди доволни пациенти. Хора, които са намерили решение на здравните си проблеми именно в Магнезиев Детокс®.

Какво е Магнезиев Детокс®?

 • Това е бял прах, различни съединения на магнезия, който съвсем преднамерено се предлага във формата на прах. Той започва своето действие още от попадането му в гърлото на човек. И не спира своята неуморна работа чак до тоалетната чиния.

Какъв е спектърът на действие на „Магнезиев Детокс“ ®?

 • Най-общо казано „Магнезиев Детокс“ ® е тежка артилерия в борбата с много сериозни бактериални и гъбични патогени. Ще усетите разликата още след първия прием. Действието на добавката е силно активно, а работата му е да осигури нормализиране на вътрешния „терен“ на организма. В същото време стабилизира хомеостазата, наред с това да се справя със свободните радикали, освобождавани от биологичната активност на патогените.
 • Действието се основава на наличието на магнезиеви соли, както и магнезиев оксид, който доставяйки кислород, пречиства червата, кръвта и цялата лимфна система на организма. Магнезият в нашия случай е само „ракетата носител“, която служи да пренесе нужния кислород до всяка клетка и да го освободи точно, където е нужен. По този начин отпадните продукти, отделени от живота на патогените в човешкото тяло, чрез лимфата, се отнасят към венозната система и се отстраняват от организма.
 • Лош дъх (халитоза)? Това често се дължи на полезни бактерии, които всички ние имаме в гърлото си и които са завършили своя жизнен цикъл. „Магнезиев Детокс“® ги измита, без остатък.
 • Храносмилателни проблеми? Като подуване на стомаха, газове (метеоризъм), тежест в стомаха, след погълната съмнителна ресторантска храна или просто за по-ефективно храносмилане – горещо препоръчваме доза „Магнезиев Детокс“®.
 • Уринарни смущения, като възпаление на бъбреците, уринарните пътища или простатата, препаратът оказва неоценима помощ.
 • Много често ставните заболявания се дължат на дисбаланс на калция и магнезия в организма. Известно е, че приемът на магнезий помага за съхраняването на калций в костите и по този начин предотвратява развитието на остеопороза.
 • Мускулни схващания, крампи, подобряване на работата на цялата мускулатура.
 • Трудно изхождане? Нередовно ходене по голяма нужда? Констипация? „Магнезиев Детокс“® буквално ще си припадне по всички подобни оплаквания, като насити дебелите черва с кислород и спомогне за редовното и пълноценно „тоалетно щастие“.

Магнезиев детокс

„Магнезиев Детокс“® успешно се справя с пречистването на организма от следните бактериални патогени:

 • Представителите на рода Борелия – Лаймска болест
 • Pseudomonas aeruginosa и Burkholderia cepacia – Муковисцидоза
 • Стрептококи и Стафилококи – при оплаквания от гърло, пневмонии, стави, сърце и др.
 • E-coli – чревни и уринарни оплаквания
 • Helicobacter pylori и Кампилобактерии – при гастрити, язви на стомаха, дуоденити и подобни.
 • Инфекции дължащи се на Clostridium difficile – една от най-опасните чревни бактерии. Проблемите започват от леко възпаление на червата, а после прерастват в токсичен мегаколон, псевдомембранозен колит, илеус, перфорация и завършват за пациента със смърт
 • Туберкулозни патогени
 • Ентеробактерии Протеус – причинители на уринарни и ставни проблеми
 • Рикетсии
 • Бруцела

И гъбични патогени, като:

 • Кандида – Кандидоза
 • Аспергилус – Аспергилоза
 • Мукор – Мукормикоза
 • Криптококус – Криптококоза
 • Кожни гъбички – влагалищни гъбички, по ноктите, по кожата

Магнезиев детокс

Прием на „Магнезиев Детокс“®

„Магнезиев Детокс“® започва да работи веднага, след като се озове в устата на човек и точната му дозировка определя интензивността на работата му във всеки организъм. Още след първия прием ще усетите разликата. Няма как да се предозирате с „Магнезиев Детокс“®. Ако сте надвишили дозата, човешкият организъм ще изхвърли ненужното количество магнезий, а освободеното колосално количество кислород ще предизвика еднодневна диария.

Продуктът се приема във воден разтвор, с което се осигурява дезинфекция на целия храносмилателен тракт: от устата, през стомаха и дванадесетопръстника, към червата. Постига се достъп на магнезия през чревната лигавица към кръвта, увеличава се перисталтиката на червата и се доставя магнезий за пълноценното функциониране на мускулната и опорно-двигателната система.

Пълният курс на детоксикация за възрастни е 40 g – непрекъснат прием от 30 дни; за деца приемът е 20 g – непрекъснат прием за един месец. Разрешен е приемът за възрастни от два последователни месеца и обща доза от 80 g (две опаковки), след което се препоръчва прекъсване от 1 месец.

ВъзрастДеца от 3 м. до 13 г.Възрастни
Прием 2 пъти дневно, 10 мин. преди хранене.0,1 – 1,15 гр. (1/8 ч.л.), разтворени в супена лъжица вода.0,300-0,400 гр. (1/4 ч.л.), разтворени в 150 мл. вода.

Една опаковка „Магнезиев Детокс“® е достатъчна за пълния курс на детоксикация при възрастни.

Съхранение на „Магнезиев Детокс“®

 Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

 Да се съхранява на тъмно, при температура под 25 °C.

Опаковката „Магнезиев Детокс“® е снабдена със защитна атмосфера и след отварянето на продукта, нарушавате същата защитна атмосфера. Препоръчваме да употребите количеството в отворената опаковка в рамките на една календарна година. Произведен е в немските лаборатории на доктор Льохман, а разфасоването и опаковането му, по ЕС стандарти се извършва от „ФАРМА“ АД Дупница.

 Внимание

„Магнезиев Детокс“® не е заместител на разнообразното хранене!

Магнезиев детокс регистрирана търговска марка

„Магнезиев Детокс“®

„Магнезиев Детокс“® е регистрирана търговска марка от патентното ведомство на Република България с регистрационен номер 104725.

Често задавани въпроси във връзка с приема и дозировката на Магнезиев детокс®

Описано е подробно в съпътстващата продукта листовка, но и тук ще обясним. Ако не е изписан друг прием от Вашия лекуващ лекар или Фол специалист, то приемът е следният:

За възрастни – първа седмица: сутрин и вечер по ¼ мерителна (в опаковката на продукта има такава) лъжичка (или чаена лъжичка), разбъркани в 50 – 100 милилитра вода. Приема се или 15 минути преди хранене или 45 след хранене. След първа седмица се приема, същата доза, само веднъж – вечер, непосредствено преди сън.

За деца – една осма от мерителната лъжичка, разбъркано в 50 милилитра вода.

Няма установено оптимално време за прием. Това е минерал, който най-често липсва в нашия организъм и дори да го приемате непрекъснато и с години, няма какво лошо да Ви причини. Вие не можете да се предозирате трайно. При прием на по-голяма доза, ще настъпи еднодневно разстройство. Последното понякога е целеви резултат, но искаме да припомним, че злоупотребата с балансираната работа на червата, не води до добри трайни резултати.

Само ако системно превишавате препоръчителната за Вас доза!

Една опаковка за възрастен стига за едномесечен прием.

 • Това е ясен признак за наличие на паразити у Вашия организъм. Ако „Магнезиев Детокс“® Ви кара да се усещате дискомфортно или причинява друга нежелана симптоматика, то това е знак да проверите за наличие на интестинални паразити.
 • „Магнезиев Детокс“® няма „странични ефекти“ при пациенти, без паразити. Той няма вкус, няма мирис, не се разтваря във вода. Работи прекрасно при справянето с бактериални инфекции и гъбични патогени.
Всякакви съмнителни прахчета могат да Ви продадат, но искаме да Ви предупредим, че ние носим отговорност за всяка опаковка „Магнезиев Детокс“®, произведен с марката „Хелианти“®. Отговорност за прахчето, което е възможно да са Ви продали, не можем да носим. Можем да Ви предложим да заменим Вашето „прахче“ с истински „Магнезиев Детокс“®, изцяло за наша сметка. От Вас се иска само да кажете откъде са Ви го продали. Моля обадете се на тел.: (0877) 720-274.

Вече сте използвали продукта? Искате да оставите Вашият отзив и да споделите впечатления? Моля натиснете бутона за да попълните формата за отзиви.

За всяко ревю на продукт от нашия магазин

Спечелете 5 лева

Оставете продуктово ревю на нашия магазин и Хелианти ще ви изпрати купон за 5 лева отстъпка при следваща Ваша покупка. С това ще помогнете на много други потенциални клиенти да направят по-добър избор.

Към началото