Немедикирани таблетки

Немедикирани таблетки

Немедикирани таблетки

Немедикирани таблетки, които предлагаме, са с доказан произход и сертификат за качество, издадени от Обединеното кралство. Производителят е лицензиран от британската Агенция за лекарствени продукти и продукти за здравеопазване (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency – MHRA). Това гарантира, че произведените гранули са в съответствие със строга програма за осигуряване качеството им и добрата производствена практика.

Сертификат за качество можете да видите кликвайки на изображението по-долу или да свалите документа в PDF формат от секцията „Допълнителна информация“.

Данни за гранулите:

  • Диаметър: 4,5 mm.
  • Съдържание: 4-O-β-D-galactopyranosyl-D-glucose – млечна захар.
Немедикирани таблетки

Описание за хомеопати:

Предимството на немедикирани таблетки пред обикновената захар, освен дългото съхраняване на специфична спектърна честота, е нехигроскопичността, която гранулите притежават. По този начин гранулите не привличат водни молекули от околната среда и ако са затворени в подходящ контейнер, с години запазват вибрацията, с която са натоварени.Немедикирани таблетки Свойствата да бъдат изобщо преносители на характерна честотна вибрация имат: восъкът (който е с ниска разтворимост), захарта (непоносимост на пациенти към захароза и хигроскопичност), вода (развива за кратко време неподходяща флора) и етиловият алкохол (който бързо се изпарява).

Млечната захар е най-предпочитана за професионално използване в хомеопатията. Немедикирани таблетки могат да се използват директно (орално) или от тях да се приготвят разтвори с подходящата хомеопатична потенция.

Сертификат за произход и качество

Сертификат за качество на немедикираните таблетки
Към началото