Царица®

Царица®

С гордост ви представяме новия ни билков продукт Царица® – „Съживете своята женственост“®

Билките в билкова смес Царица® – „Съживете своята женственост“® представляват смес от подбрани растения, които бабите ни са ползвали за стимулиране на полово свързаните процеси в нашия организъм и са постигали невероятни резултати. Животът днес – забързан и далеч от природата, ни създава само допълнителни проблеми, чието конвенционално лечение минава през операционната зала. Царица® – Съживете своята женственост® Билколечението не е умряло, нито е забравено, просто трябва да му се доверим и то ще свърши своята полезна за нас дейност. Независимо дали страдате от липса на менструация или са ви поставили плашеща диагноза, нашето тяло е способно да се справи с всички проблеми по един естествен начин, стига да му помогнем адекватно.

Много жени смятат, че с настъпването на т. нар. критическа възраст, половият им живот започва да замира и е нормално да изпитват различни по вид и интензивност неудобства. Това не е така! Макар да липсва менструация, тялото ни е способно да живее в баланс и да произвежда хормоните, които ни осигуряват пълноценен живот.

Много мъже са на мнение, че когато започнат проблемите с простатата, то животът им се превръща в тежко бреме. Това не е така! Простатата може да бъде поддържана в добра форма, дори и на 90 години! Всичко, което трябва да сторим е да се доверим на билките и техните природни свойства.

Билкова смес Царица® – „Съживете своята женственост“® макар и създадена изцяло природосъобразно, представлява „тежка артилерия“ при нейния прием. Затова моля уверявайте се, че не сте бременна, преди да пристъпите към ползването на тази смес, тъй като приемът на билкова смес „Царица“® може да предизвика спонтанен аборт!

За какво помага билкова смес Царица® - „Съживете своята женственост“®?

  • Стимулира регресията на миоми и кисти на яйчниците, както и спомага за оздравителния процес.
  • Полезна при всякакви болки в малкия таз, бяло течение, срещу обилна менструация.
  • За предизвикване на закъсняла менструация в пубертета; помага и за регулиране на мензиса през пубертета, при отслабена или смъкната матка, след спонтанни аборти, увреждания след тежко раждане.
Царица® – Съживете своята женственост®
  • Облекчава периода на менопауза. Заздравява вътрешни и външни хемороиди.
  • Уголемена и със затруднения функционираща простата;
  • Противовъзпалително и бързо заздравяващо при различни видове гнойни рани.
  • Успокоява съня.
  • Нормализира функцията на сърцето.
  • Спомага регулирането на кръвната захар.
  • Препоръчва се още при слабост в мускулите и дори тежки мускулни дистрофии.
  • Ефикасно е при язви и изсипвания, облекчава чревни колики и диария.
  • Намалява възпалението и дразненето при пясък в бъбреците.
  • Регулира обмяната на веществата.
  • Ускорява се епителизацията в проблемни зони.

При какви диагнози препоръчвате билкова смес Царица® – „Съживете своята женственост“®?

При наличие на някои от следните видове кисти:

Разумният период на наблюдение на яйчниковите кисти е до 3-5 месеца, при липса на каквито и да е клинични, лабораторни и ехографски белези за злокачественост. През този период могат да се предпишат противозачатъчни таблетки, които по-скоро предпазват от образуването на нови кисти. Същинското лечение на вече съществуващи кисти е най-щадящо ако бъде билково.

Царица® – Съживете своята женственост®
 • Фоликуларни кисти;
 • Лутеинови кисти;
 • Ендометриозни кисти;
 • Дермоидни кисти;
 • Параовариални кисти;
 • Поликистоза на яйчниците (Синдром на Stein-Leventhal, Склерополикистозни яйчници)
При наличие на някои от следните видове миоми:

Най-често миомите са разположени в тялото на матката, а най-рядко в шийката, кръглите връзки, лабиите. Микроскопски миомата представлява снопчета от гладкомускулна тъкан, които са безразборно подредени сред съединителна тъкан.

 • Намиращи се в стената на даден орган (сърце, кръвоносен съд, черво и др.), без да излиза от пределите й.
 • Разположени под серозната обвивка на даден орган.
 • Разположени в подлигавичния слой от съединителна тъкан, кръвоносни и лимфни съдове и др.
Други диагнози:
Царица® – Съживете своята женственост®
 • Хиперменорея – обилно менструално кръвотечение;
 • Метрорагия – вагинално кръвотечение извън менструалния цикъл;
 • Менометрорагия – непрекъснато кръвотечение от гениталиите;
 • Често уриниране на малки количества урина;
 • Ановулация – липса на овулация;
 • Олигоменорея – рядко настъпващи менструални кръвотечения, удължен интервал между менструациите;
 • Аменорея – липса на менструация (първична и вторична);
 • Хипогонадизъм – намалена хормонална секреция от половите жлези;
 • Ендометриоза;*
 • Простатит;*
 • Доброкачествена хиперплазия на простатата.*
___________________

* При тези диагнози се нуждаете от продължително прилагане (най-малко 9 месеца) и периодично наблюдение от специалист.

Какъв е приемът на билкова смес „Царица“®?

При толкова възможни заболявания, приемът е сведен до няколко вида, в зависимост от проблемите, които е възможно да ви безпокоят.

Тегло кгНПСНМЦБройПрием дниПЦП месеци
40-454-ти ден1/253
45-504-ти ден1/264
50-553-ти ден1/273
55-603-ти ден1/274
60-654-ти ден165
65-703-ти ден175
70-752-ри ден165
75-802-ри ден175
80-852-ри ден175
85-902-ри ден1 1/286
90-1502-ри ден286
Легенда:
НПСНМЦ – Начален прием, след началото на менструален цикъл.
ПЦП месеци – Период на цикличен прием.
Във вички категории дневният прием е 2 пъти през 12 часа.
При проблеми с менструацията
Първият вид прием е при предизвикване на менструация и постигане нейната редовност. Тук искаме да уточним, че липсата на менструация може да означава бременност и ако сте сигурна, че не сте бременна, моля тогава пристъпете към лечение с билкова смес „Царица“®. Продуктът е предназначен за прием на жени и девойки над 13 годишна възраст. Билкова смес „Царица“® не се препоръчва за момичета или девойки до 13 годишна възраст или с по-ниско тегло от 40 килограма. Да не се приема от бременни жени, майки-кърмачки и деца!
При наличие на кисти или миоми
Втори вид прием – при наличие на кисти или миоми – придържайте се към дозировката от горната таблица, но започвайте приема от всеки втори ден на менструацията. Продължителността на приема е в зависимост от големината на кистите или миомите. За всеки измерен сантиметър киста или миома, приемът е един месец. Така при 3-4 см. измерена киста или миома, приемът е 4 месечен. Ако получите кървене по време на прием, не изпадайте в паника, това е нормално. Обикновено кървенето е кратко и не обилно. Но се налага да прекъснете приема, в момента, в който установите кървенето. След като то отмине, можете да продължите приема откъдето сте го прекъснали.
При ендрометриози и простатит
Втори вид прием – при наличие на кисти или миоми – придържайте се към дозировката от горната таблица, но започвайте приема от всеки втори ден на менструацията. Продължителността на приема е в зависимост от големината на кистите или миомите. За всеки измерен сантиметър киста или миома, приемът е един месец. Така при 3-4 см. измерена киста или миома, приемът е 4 месечен. Ако получите кървене по време на прием, не изпадайте в паника, това е нормално. Обикновено кървенето е кратко и не обилно. Но се налага да прекъснете приема, в момента, в който установите кървенето. След като то отмине, можете да продължите приема откъдето сте го прекъснали.
При климактериум
Четвърти прием – при климактериум. Приемът на билкова смес „Царица“® ще стимулира обмяната на веществата, но и още по-важното – ще стимулира отделянето на полови хормони в техните здравословни за вашия организъм норми. Царица® – Съживете своята женственост® През първата година приемът е следният: последователен прием на 3 опаковки билкова смес „Царица“®, по едно саше 7 последователни дни от седмицата; следва почивка 28 дни и отново прием. След изтичането на тези три месеца, почивате 90 дни без прием и възобновявате приема на два последователни месеца – 2 опаковки билкова смес „Царица“®. След изтичането на тези два месеца, почивате 60 дни, без прием и приемате една опаковка билкова смес „Царица“®. Така ще са изтекли 12 месеца от първоначалния прием, тялото ви ще е добило отново навика да произвежда нужните ви полови хормони. Всяка следваща година можете да му напомняте периодично тези полезни навици. След интензивното приемане на „Царица“®, в описаната по-горе година, следващите години спокойно можете да приемате билковата смес два пъти годишно, през 6 месеца.
Царица - регистрирана търговска марка

Царица®

Царица® е регистрирана търговска марка от патентното ведомство на Република България с регистрационен номер 107316.

Често Задавани Въпроси за билкова смес Царица® – Съживете своята женственост®

„Царица“® е неоценима именно при жени в климактериум. Напоследък много жени се оплакват от характерната неприятна симптоматика, свързана с менопаузата, която продължава прекалено дълго. Не е необичайно да страдате от всички или няколко невро-вегетативни проблеми с години, но това се случва, тъй като не знаете как да си помогнете, за да ги преодолеете по-бързо и лесно. Най-сериозните ни клиенти са именно жени в менопауза, които все още работят активно, чувстват се още млади и жизнени, но търпят неприятната симптоматика. „Царица“® облекчава почти веднага. Горещи вълни, обилно изпотяване, неспокоен сън, често събуждане, усещане за безпокойство – „Царица“® заглажда и регулира още след второто саше.
Не е желателно. Да, билковата смес ще накара тялото Ви да произвежда нужните за него полови хормони, но идеята на билколечението е да привикне сам организмът Ви да го прави, а не постоянно да му помагате. Разбираме, че докато приемате „Царица“® се чуствате прекрасно, но ако не следвате цикличността на женската природа, само ще усложните всички жизнени процеси.
Можете с години да го правите. Схемата 3 месеца прием, 3 месеца почивка, 2 месеца прием, 2 месеца почивка, 1 месец прием, 1 месец почивка работи прекрасно дори повторена над 10 пъти. Всичко зависи от това как се чувствате последният месец, в който почивате от приема на „Царица“®. Вие сама ще усетите когато няма да имате нужда от нея.

Когато не можете да прецените дали да приемате 1 саше или ½ саше, горещо Ви съветваме да започнете приема с 1 саше. Ако изпитате какъвто и да било дискомфорт на другия ден, то продължете с прием на ½ саше.

Идеалното време за прием е след вечеря. Идеята е след приема да не консумирате храна. Напитките са позволени, без значение дали са алкохолни или не. Идеята е да дадете на билковата смес време, в което тя да си свърши своята работа. Храната само пречи на пълноценната работа на „Царица“®.
Предупредени сте, че сместа не е овкусявана и нямаме намерение да я правим вкусна. Имаме данни, че пациентки са приемали „Царица“®, разбъркана в мед, конфитюр, течен шоколад, петмез и меласа дори; при всички пациентки, които са добавяли сладко към билковата смес, това не е оказало негативни последици на действието на „Царица“®.

Останалото ½ саше е препоръчително да държите в хладилник. А ако такъв нямате, то преди да го приемете, го сварете за 2 минути, изпийте чая от него и също изяжте сварената останала смес.

Разбира се! С уговорката, че ще разтворите сашето в 5 литра чай и ще изпиете всичките 5 литра вечерта, преди да си легнете. Да изпиете толкова течност е почти непосилно, затова я представяме в такъв смлян вид.

Горещо препоръчваме схемата 2 месеца прием, два месеца без прием, в продължение на една година.

Нормално е при установена миома да кървите, след прием на „Царица“®. Не се паникьосвайте. Ако продължавате да кървите повече от 10 дни, пригответе си кръвоспиращ чай, съдържащ равни количества от следните билки: бял равнец, петопръстник, златна пръчица, коприва и хмел или овчарска торбичка, бял равнец и витекс. Важно е да киснете изброените билки поне 2 часа, преди да ги сварите. Този чай се пие няколко дни и кървенето спира. Не спирайте приема на „Царица“® заради кървенето. Миомите често кървят, особено при билково лечение, това е сигурен признак, че те се повлияват от лечението.
Билколечението работи само на принципа на натрупването. Това не е алопатично лечение. Ако сте избрали да се лекувате с билки, трябва да имате търпение и систематичен прием на дадената билка(и). От прием на една опаковка „Царица“® не очаквайте чудеса. Ще се усетите тонизирани, жизнени, бодри, но до тук. За да се справи организмът ви сам, по естествен начин, с патогенни образувания, се иска време и постоянство.
Не! „Царица“® е изпробвана на милиони жени до момента, това е билкова смес на повече от 200 години. Тя е доказала, че няма нито странични ефекти, нито противопоказания. Единствено можете да се усетите дискомфортно ако превишите дозата на прием.

Не. Съдържанието е еднакво във всяко саше. Няма никакво значение кой цвят след кой ще вземате. Избрали сме ги разноцветни, за да уцелим поне веднъж Вашето цветно настроение.

смееща се женаИмаме ужасно важен съвет, който е добре да приложите, докато приемате нашата „Царица“®. Ще подпомогнете целия си организъм, както и неговите възстановителни способности, ако се стремите да се смеете поне по 15 минути на ден. Горещо препоръчваме да избягвате стрес и отрицателни емоции, които карат хората да произвеждат хормоните на стреса (адреналин, норадреналин, кортизол …), а да се съсредоточите и целенасочено да търсите начини да се смеете. Когато се смее човек, се повишават нивата му на хормоните на щастието – серотонин, окситоцин и ендорфини, произвеждате т. нар. човешки растежен хормон; също естествени болкоуспокоителни, кръвооросяване, памет, концентрация, възстановителни процеси и невроукрепващи съединения. Радостта е нещо, което трябва да изпитвате всеки ден и за нея няма хапче, трябва да се стремите към това да получавате и да дарявате радост.

Вече сте използвали продукта? Искате да оставите Вашият отзив и да споделите впечатления? Моля натиснете бутона за да попълните формата за отзиви.

За всяко ревю на продукт от нашия магазин

Спечелете 5 лева

Оставете продуктово ревю на нашия магазин и Хелианти ще ви изпрати купон за 5 лева отстъпка при следваща Ваша покупка. С това ще помогнете на много други потенциални клиенти да направят по-добър избор.

Към началото