Благодаря, че ми върна живота отново!

Здравейте, казвам се Димитър и съм на 42 г. от Бургас. Искам да споделя моето преживяване. През м. юли 2020 г. организмът ми рязко се промени, сякаш изведнъж се състари. Състоянието ми се влоши, започна като настинка с болно гърло, хрема и главоболие, но главоболието продължи дълго време. Чувствах се уморен, наддадох в коремната област, но кожата започна да се отпуска, някак си изведнъж се състарих. Започнах редица изследвания и по думите на лекарите, метаболитната ми възраст отговаряла на 60 годишен човек. Медиците имаха съмнение за множествена склероза (MS), но не бяха сигурни в диагнозата.

След ред посещения на клиники попаднах и на ученичка на д-р Григорова с метода на Фол. Нямах информация за този метод, но разбрах, че се използвали само природни средства и витамини. Стори ми се безвреден и реших да опитам да се спася от главоболието. След проведената диагностика, се установи вирус СМV (Цитомегаловирус), изписани ми бяха капки и витамин С и витamin Е. Започнах това лечение. В началото не усетих разлика, по-често ходех по малка нужда, но след известен период главоболието ми отшумя и след около месец напълно изчезна, кожата ми се заглади, килограмите ми спаднаха и аз отново се почувствах в тонус. Вече биологичната ми възраст, отговаряше на метаболитната. Приемах лекарствата и витамините 3 месеца и отидох на контролен преглед, където се установи, че нямам повече вирус в организма си. Дадено ми бе да изпия още едно шише и забравих за проблемите си изцяло.

Скоро през м. ноември 2020 г., чрез тест, ми бе потвърден новият COVID-19 вирус. Отново потърсих същата ученичка и с радост разбрах, че д-р Григорова е разпространила по учениците си да предават безвъзмездно приготвен от нея антивирусен микс за лечение. Възползвах се от това и преминах без усложнения, само с температура 37,3 градуса и отпадналост през вируса. Приемах лекарството по указания 25 дни. Сега отново съм жизнен и се чувствам добре. Сърдечно благодаря на д-р Григорова, затова, че чрез лесен и безвреден начин ме извади два пъти от кризисни състояния. Благодаря, че ме спаси от тази тежка за медицината диагноза MS. Благодаря, че ми върна живота отново!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото