Д-р Григорова

Исках да си запиша час за Фол диагностика при д-р Григорова, защото гастроентеролог ми изписа Тинидазол, а аз предпочетох да пия Пара 7,ако се окаже, че съм приемник на паразити, защото лекарството ми е изписано без съответна диагностика. От сряда до събота пробвах на посочения телефон, звънях и в офиса на Хелианте, но без никакъв успех да си запиша час. Първо на телефона на д-р Григорова ми се съобщаваше, че съм набрала грешен номер, а после ми се обясняваш да звъня след 6 януари!!!, сега сме април 2021 г. Та и аз не знам какво да мисля за фирмата, която ми обясни, че въпреки че взех телефона на лекарската от техния сайт, че нямат нищо общо със записването на часовете, и не могат по никакъв начин да ми съдействат, освен да дадат моя тел, който предостави, на секретарката. Много искам да получа час за преглед и да си купя от продуктите Ви!

2 коментара за “Д-р Григорова

  1. Благодарим Ви за коментара! Въпреки, че не сте нито наш клиент, нито пациент на д-р Григорова, пак Ви благодарим, че споделихте каквото Ви тревожи.
    Продуктите на Хелианти може да си купи всеки, който желае. Те са налични в електронния ни магазин и хиляди хора ги купуват, без да ги оценяват преди това. Също ни оставят добри коментари, което същински ни радва.
    Относно записването Ви за преглед при д-р Григорова, ние нямаме как да Ви запишем за час, защото сме търговска фирма. Прегледите при д-р Григорова се извършват през нейна фирма и ние нямаме достъп до пациентски листи, приемни часове и прочее. Публикували сме на сайта си координати, които самата д-р Григорова е разрешила и одобрила да публикуваме, но не носим никаква отговорност относно работата й с пациенти, записвания на часове за прегледи и т.н.
    Знаем, че за преглед при д-р Григорова се чака много. От порядъка на 6 месеца. Тя не приоретизира пациентите си, независимо на кой доктор сте съпруга или какви други средства решавате да ползвате, за да Ви приемат по-рано. Деца и бебета чакат по 6 месеца за преглед и те са с предимство и листа на чакащи, доколкото сме запознати с предимствата за по-ранен час за преглед. Д-р Григорова е една, а за пациентите, които искат преглед при нея са стотици хиляди, идващи от цял свят. Също искам да изтъйкна, че д-р Григорова не е спешен кабинет, не е личен лекар, освен това е над 70 години и се уморява далеч по-бързо отколкото преди 20-30 години. Затова госпожо, ако желаете наистина да бъдете прегледана от д-р Григорова, оценявайки продуктите ни ниско, въпреки, че дори не сте ги пробвали, не Ви прави никаква услуга. Нито ставате по-желан пациент. Пожелавам Ви здраве и успех! А. Петрова

  2. Дойде ред и на моя коментар. Като администратор на сайта и отговорен за обещанията, които сме дали, вчера изпратих имейл с купон за отстъпка, на стойност 5 лева на т. нар. Дани М, за нейния отзив. Много интересно, но имейл адреса, който Дани М е оставила под своя отзив се оказа невалиден и писмото ми се върна обратно. Оставям сами да си направите извода, за думите на Дани М и тежестта на отзива, под който дори не е посмяла да напише цялото си име и да остави адрес, на който да можем да отговорим. А думите, които е изрекла по време на телефонния разговор с кабинета на д-р Григорова – просто не са за публикуване. Въпреки, че е против нашите правила, да публикуваме отзиви, на хора с невалиден имейл, оставяме този “отзив”, като пример за това, как не би трябвало да се пише в един такъв форум. Отзивите са направени най-вече за оценки, препоръки и впечатления на хора, които са ползвали нашите продукти и/или услуги. За всякакви други въпроси и/или теми, всеки от Вас може да ни пише на имейлите, които сме оставили по-долу или да попълни формата “Пишете ни“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото