Чудесно е човек да бъде здрав!

Имам проблеми с кожата от около 5-6 години, посетила съм много лекари, но без резултат. Миналата година по същото време (месец февруари 2018 г.), започнах значително да напълнявам, от 53 кг. станах 63 кг. Опитах всички диети, положих тежки усилия и глад по 2-3 дни в седмицата, за да отслабна, но без никакъв резултат. Кожата на лицето ми се влошаваше, излизаха все повече пъпки, нямаше оправия. Просто се подувах, по цялото лице, очите, цялото ми тяло беше подуто, задържах вода и имах ужасен глад за сладки неща, такова нещо не ми се беше случвало.

През април месец се заразих с генитален херпес, прекарах най-тежката проява, бях с много висока температура, цялата на мехури и рани. Мислех, че всичко ще мине, но не се оказах права. След първата проява, имаше и втора, и трета, и десета. Рецидивите бяха ужасно чести, всеки месец по 3-4 пъти. Докато мине единия, излизаше друг. Лекарите казвахаТова е нормално! и изписваха още лекарства. На ден съм приемала по цели шепи лекарства и съм изпила може би всички познати антибиотици на човечеството! Десният ми лимфен възел на гениталиите беше много подут и никога не се оправяше. И разбира се, че и болеше ужасно.

Изпила съм милион витамини, хапчета, сиропи, кремове, спрейове, глобули, билкови чайове, отвари, бабешка медицина и т.н., всичко, каквото мислех, че може да даде резултат, го пиех панически и системно, но без никакъв траен резултат. Просто усещах, че има още нещо, което допринася за тези чести рецидиви. Хранех се правилно, пиех всички витамини, но просто нямаше никакво подобрение.

Един ден, говорейки с моя приятелка, тя ми спомена за една жена, на име Елена, която има апарат, който замерва за наличие на паразити, вируси, бактерии, гъбички и всякакви такива напасти в човешкия организъм. Бях сигурна, че това е начинът, и това е най-правилното, което ще направя за мен, и това да бъда здрава. Когато отидох при нея бях 58-59 кг. Замери ме, откри че имам тения в дебелото черво. Включително и вирусите на херпес и Епщайн-Бар. Предписа ми капки (билкови – “Пара-7®“), които пиех всеки ден по 3 пъти. Първо ми се свиха лимфните възли, които бяха много подути. После започнах да изпикавам насъбралата се вода в мен. Оправи ми се и съня, и обонянието, което бях изгубила.

Изказвам огромни благодарности на Елена, тя е един уникален човек, благодаря на Господ, че я срещнах! Благодаря за всеки съвет и всичко, което направи за мен. Без нея, нямаше да имам този резултат. Изпращам ви моите снимки. Надявам се и други момичета с моя проблем да намерят своето решение. Чудесно е човек да бъде здрав! Чудесно е усещането, че надвиваш болестите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото