Язва без Хеликобактер Пилори

Казвам Д. Ч. и живея в Германия. В края на 2020 година започнах да изпитвам болки в областта на слънчевия сплит. Болките не бяха постоянни, но доста неприятни. Отидох при личния си доктор в Германия, който не установи никакви отклонения в кръвната картина и изследвания с ехограф и ми препоръча да отида на гастроентеролог. След проведените изследвания: гастроскопия и колоноскопия, докторът откри малка язва на дванадесетопръстника. Изследванията обаче, за основният причинител на язвата, бактерия Хеликобактер Пилори (Helicobacter pylori) дадоха негативен резултат. След като не откриха тази бактерия, не ми предписаха и антибиотик за нея. Общо взето докторът ми изписа ензими и каза да дойда след 5 години на профилактичен преглед.

Болките обаче продължаваха и ставаха все по-неприятно. Започнах да изпитвам гадене и отпадналост. При посещението ми в България, отидох на преглед при д-р Григорова. Тя ми направи пълни изследвания чрез Фол диагностика и откри друга бактерия, причинител на язвата. Имах и други органи и системи в организма ми, които бяха засегнати. Назначи ми лечение с хомеопатични таблетки и друг препарат. Предупреди ме, че първите две седмици ще бъдат най-тежки, защото организмът ми започва да се чисти от бактериите. Болките и отпадналостта постепенно намаляха и след близо месечен прием вече се чувствам много добре. Лечението продължава поне още два месеца за да се изчистя напълно.

Искам да изкажа огромната си благодарност към д-р Григорова, която не за първи път ми помага при откриването на редки видове паразити и бактерии. Вярвам, че нейният подход е доста уникален и всеобхватен и че съвременната медицина в повечето случаи не се задълбочава да търси истинските причини за влошаване на здравето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото