За нас

Анна Петрова

Анна Петрова

Търговски Директор, Хелианти® ООД

Хелианти® - Природата лекува най-добре®!

„Хелианти®“ ООД е ново дружество, създадено през лятото на 2017 година. Занимава се с производството и разпространението на билкови продукти. И макар, че изглеждаме като новобранци, реално зад гърба ни стоят над 20 години опит в билколечението и алтернативната медицина. Фирмата ни е семейно установена и споменатият опит се дължи на д-р Надежда Григорова. Тя има внушителна кариера в интегралната медицина, също така хиляди излекувани пациенти от цял свят. Обучила е стотици курсисти, следващи нейните програми, има три собствени книги, издадени в областта на алтернативната медицина. Превеждана е на повече от 20 езика, книгите ѝ се изчерпват от продажба за много кратко време. Повече за д-р Григорова можете да прочетете като последвате тази препратка.

Дейност

„Хелианти®“ ООД е създадено, за да работи върху производството и разпространението на билкови продукти, тинктури, билкови храни и билкова козметика с лечебни свойства. Занимаваме също така със соли с минерален произход, които доказано са помогнали на хилядите пациенти, обърнали се към нас за помощ. До преди създаването на „Хелианти®“ ООД билковите и минералните ни продукти биваха изписвани от д-р Григорова. Всеки пациент търсеше начин как да ги приготви сам у дома си или да ги набави чрез всевъзможни източници. Този процес усложняваше подобрението на пациентите. Затова „Хелианти®“ ООД се заема със задачата да произведе и пусне на свободния пазар билковите и минерални средства, които имат най-добре доказани лечителни свойства сред пациентите.

Продукти

Нашите продукти са изпитани вече от много хора. Пазарът обаче  е динамичен и става все по-трудно човек да открие билките и минералите в тяхното естествено състояние. Ние от „Хелианти®“ ООД не правим компромиси с входните съставки на нашите продукти. Не добавяме заместители, подобрители, оцветители, стабилизатори или каквито и да било други вещества от чисто лабораторен произход. Следим и за технологията на приготвяне на всеки един продукт. Гарантираме съдържание по предварително установени точни нормативи, съхранение, етикиране и разпространение. Освен това нашите продукти няма да променят своите показатели, независимо от търсенето и динамичността на пазарите за билки и минерали. Нашите продукти са и ще бъдат приготвяни по същия начин, по който са го правели нашите пра баби. Ние сме убедени, че модерните технологии в билколечението по-скоро пречат, отколкото помагат на оздравителния процес на всеки човек. Продуктите, носещи логото на „Хелианти®“ ООД не са създадени с цел парична печалба и молим учтиво всеки наш дистрибутор, независимо от търсенето, да не покачват продажната цена.

И тъй като продуктите ни са изцяло изработени от истински билки (не екстракти или всевъзможни химични съединения, имитиращи основните съставки на билките), те са подходящи за употреба от всякакви възрасти. Дозировката и начина на прием на нашите продукти са подробно описани във всяка съпровождаща продукта листовка. За всякакви въпроси сме на Ваше разположение. Можете да ни потърсите на обявените ни контакти или да ни пишете на нашата електронна поща   Информация.

Към началото