Клиничен случай с упорит псориазис

Упоритият псориазис обикновено е симптом, а не заболяване. Колегата ни Даниела Рулински, която приема в Лондон (Великобритания), бе така добра да ни изпрати неин клиничен случай с упорит псориазис, придружен със снимки, в които е видно как многогодишен псориазис изчезва, когато липсва неговия причинител. В случая говорим за няколко причинителя.

Първи прием на пациента – клиничен случай на упорит псориазис

“Т.А. е 26 годишно момиче, което ме потърси заради тежкия си псориазис, момичето беше със страшни болки от белеща се и цепеща се кожа – по цялото си тяло, но най-вече по ръцете, кожата ѝ кървеше и се инфектираше. Пациентката твърдеше, че заболяването е откакто се помни. Леченията, предписвани от различни лекари включвали кортикостероидни кремове и стероиди за вътрешна употреба – предимно за облекчаване на симптоматиката. Нощем спяла с обилно намазани ръце, покрити с памучни ръкавици…

Приложената по-долу снимка е от първия прием на пациента.

Клиничен случай с упорит псориазис по ръцете, снимка отгоре
При първи прием на пациента

Преди да ме потърси, пациентката изказа опасение, че нещо тежко е влошило иначе лошото ѝ състояние, съмняваше се, че продължителното лечение с кортикостероиди само е забавило процеса, до момент, в който дори такива медикаменти не ѝ влияят. Това беше нейната причина да потърси природен метод на диагностика и лечение.
Тестът чрез биорезонансна диагностика даде следните показатели:
– Имунна система и алергии – наличност на Toxoplasma gondii (Токсоплазмоза) и Echinococcus granulosus (Кучешка тения)
– Лимфатична система – Toxoplasma gondii (Токсоплазмоза)
– Тънки черва – Echinococcus granulosus (Кучешка тения)
– Дебели черва – Echinococcus granulosus (Кучешка тения), Toxoplasma gondii (Токсоплазмоза) и Taenia solium (Свинска тения).
– Далак, панкреас – Ascaris lumbricoides (Детски глист)

– Тестът за хранителна поносимост показа, че Т.А. не може да усвоява добре глутен, лактоза, картофи, патладжани, ябълки, ягоди и киви.

Приложената по-долу снимка е от първия прием на пациента.

Клиничен случай с упорит псориазис по ръцете снимка отдолу
При първи прием на пациента

Лечение: поради тежката интоксикация и количеството на открити паразити в тялото на момичето предписах:„Пара 7“® – непрекъснат прием сутрин и вечер, в продължение на 40 дни.
„Магнезиев детокс“® – непрекъснат прием 2 седмици (сутрин и вечер), след като приключи лечението с „Пара 7“®
Цина 200С – 1 доза, да се повтори след 1 месец.
Solidago Compositum и Hepar Compositum за подпомагане функциите на далак и панкреас.

Втори прием на пациента

Вторият прием на пациентката беше един месец след първия. Все още се виждаха слаби червени петна по ръцете, но състоянието беше много по-добро. Самата пациентка ми сподели, че още след първата седмица от лечението псориазисът е започнал прогресивно да изчезва. Първите подобрения ги е наблюдавала предимно по меките части на тялото си, а по ръцете първо са изчезнали сърбежът и напукванията на кожата.

Приложените по-долу снимки са един месец след лечението.

Псориазис по ръцете след едномесечно лечение снимка отгоре
След 1 месец лечение
Псориазис по дланите след едномесечно лечение
След 1 месец лечение

След приключване на вече предписаното лечение Т.А. ще продължи лечение с билки, които бяха измерени с биорезонансна апаратура и показаха добри показатели за съвместимост и поносимост.
За съжаление тази пациентка замина да работи в Индия, след като лечението ѝ даваше добри резултати. Аз лично не се съмнявам в ефикасността на предписанието, но съм скептична относно вероятността същата пациентка да прихване нови и по-екзотични паразити.”

4 коментара за “Клиничен случай с упорит псориазис

  1. Посетете специалист по биорезонансна диагностика, метод на Фол, който да открие причинителя/причинителите на “псориазиса”. Както виждате от статията причинителите могат да са повече от два. А проявлението е реално множество токсини, които не могат да се преработят от организма на човек и имунната система ги складира по кожата.
   При всички случаи курс от 2 месеца лечение с “Пара-7”, последвано от поне един месец лечение с “Магнезиев Детокс” ще Ви облекчи положението трайно. Здраве Ви пожелаваме!

 1. Имам новооктрита Розацея,проблеми с храносмилането и червата…Розацеята ми е с подуване…Какво бихте препоръчали…
  Благодаря!!!

  1. Здравейте, Цветелина!
   Бихме Ви препоръчали горещо да Ви замери някой Фол специалист.
   Методологията, която се използва по Фол е инженерна повече, макар да е медицински насочена. Тук не става дума за водене на интервюта, гадаене за причинителите на дадено физическо явление, нито било то какво субективно снемане на анамнеза. Фол методът работи само с факти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото