Нов билков продукт за отслабване

Включете се като доброволци в нашето изследване относно новия ни билков продукт за отслабване

Предговор

Монах медитира
Тибетски монах

Всеки от нас е чел за монаси, които медитират по цяла седмица, без храна, а само с няколко чаши чай. Същите монаси пазят древни тайни и целия си живот са отдали, за да усъвършенстват същите тези древни практики. Една от тези практики, е приучаването на организма им да не изпитват глад и жажда. Сигурно ще ви се стори интересно, че същите тези монаси, са хора като всеки от нас и също като нас те изпитват глад за сладко, за солено, ще им се да прекалят с някоя любима храна … А духовните практики, до които се добрахме по неведоми пътища, включват в себе си и едни чисто практически „хватки“.
Ние от „Хелианти“ не вярваме на нищо друго, освен на стабилните практически резултати. Всеки наш продукт е тестван и употребяван от хиляди хора, преди да го пуснем на пазара и с гордост да го продаваме. Затова имаме нужда от вашата помощ, преди да си направим трайни изводи относно практическите похвати на тибетските монаси.

Древното познание за концептус

Няма просто научно обяснение откъде през 4-и век пр. н. е. будистките лечители са знаели, че човешкият ембрион, преди да стане ембрион, съдържа от 70 до 100 първични клетки. Тази фаза на човешкия ембрион се нарича „концептус“ и представлява стотина клетки, от които произлизат всички останали и свързани с човешкия плод клетки и структури. От тези първични концептусни клетки се образуват по-късно плацента, амиотична течност, ембрион, с всичките му органи, системи, специфични тъкани и скелет. Тези стотина клетки не се променят! Те са все едни и същи от втортата седмица, след зачеването ни, до последния ни дъх.

Фазите на вътреутробното развитие у човек
Фазите на вътреутробното развитие у човек

Къде можем да ги намерим?

Мястото на тези първични клетки е около пъпа на човека. Те изглеждат схематично и точно като пъпна връв. Представляват нишка от специфични клетки, които са свързани една с друга, а посредством нервната ни система, се обвързват с цялото ни тяло. Няма да се изненадаме ако в близките десетина години конвенционалната медицина открие тяхната съвременна роля и успее да впрегне умопомрачителния им потенциал в полза за целия организъм. Ролята им за изграждане на човешкия плод е изумителна и никой не може да им я оспори, но ролята им в тялото на човека е повече от загадка, когато става дума за вече роден човек.

Какво е толкова необичайното?

Човешкият ембрион (от 3-а до 8-а гестационна седмица), а после и фетус (от 9-а до 12-а гестационна седмица) преминава през различни стадии на оформяне. В началото прилича на яйце, риба, после на земноводно, после на бозайник и в тези си различни стадии на развитие той има наподобяващи белези на животно. Например опашните прешлени, които до края на 6-а гестационна седмица са оформени като разпознаваема опашка. За развитието на лицето пък да не говорим. Там метаморфозите са много и едва в през последните 4 седмици всичко си идва на мястото. Но през каквито и метаморфози да преминава, човешкият плод в крайна сметка прилича на своите родители или пра-родители. Толкова векове човешка еволюция ни е довела дотук, че първичните особености на вида ни да изглеждат както изглеждаме сега. С една голяма уговорка – освен клетките, които сформират концептуса. Те си стоят в нашите тела, при това в активна форма и … чакат, за да свършат своята работа, ако това се наложи!

Шантавата идея

Картина от Ханс Гигер
Картина от Ханс Гигер

Колко шантаво би било да допуснем, че едни извънземни са ни проектирали по такъв начин, че когато стане време да си приберат реколтата, са предвидили в дизайна ни да можем да бъдем отново включени на ембрионално хранене?! Църквата би ни анатемосала веднага ако тръгнем да проповядваме подобно твърдение. Но това, което можем сравнително безопасно да споменем тук е, че тези клетки са живи у нас и отговарят за енергийния баланс на цялото ни тяло. Тези 100-ина клетки управляват със сигурност известна част от нашата обмяна на веществата, усещането за глад и ситост и също така карат храносмилателната, нервната, имунната системи, както и кръвообращението да работят пълноценно, както на всеки ембрион!

Експериментът за нов билков продукт за отслабване

Разсъждаваме над идеята, че докато съвременната медицина не открие по-съществена методика да използва тези клетки, освен да промушва през тях лампата за някои лапароскопски операции, ние можем да ви приканим да участвате в нашия експеримент.

И така любезно ви каним да се включите в нашия експеримент, като изпълните простите и абсолютно безопасни указания (по-долу). Много е важно след това да споделите впечатления и наблюдения.

Закакво ни е нужен този експеримент?

Щастливи сме, когато се харесваме
Щастливи сме, когато се харесваме

Хелианти разработва нова изцяло билкова формула, която цели по-добре да разграждаме хранителните вещества, по-добър метаболизъм; пълноценен начин на живот, без да се лишаваме от любимите храни. Не на последно място постигане и поддържане на добра фигура, като накараме организма ни да се пригоди към начина на живот, който водим.

Няма значение дали работите седнали на бюро или интензивна физическа работа, ние всички живеем в забързан свят, в който няма време за редовно и пълноценно хранене, спорт и занимания на открито, които биха ни поддържали добро здраве и самочувствие.

Всеки, който се е сблъсквал с това да се налага да сваля килограми, знае колко мъчително се свалят и колко лесно се качват. Как някои съпътстващи заболявания правят свалянето на килограми направо мит. Или пък всеки от нас е пробвал диета, която или не дава резултат, или резултатът се връща със страшна сила. Затова ви каним да участвате в експеримента, за да помогнете и вие да имаме повече поглед върху методиката, която ще ви предложим.

В какво се състои експериментът за нов билков продукт за отслабване?

Как да поставим топчето в пъпа
Мястото на топчето

Експериментът за нов билков продукт за отслабване е прост. Трябва ви едно топче, което да е от органичен произход. Примерно грахово зърно. Или топче хляб, с големина колкото грахово зърно. Идеалното топче, което ви препоръчваме да си набавите, е 1/3 пакетче билков чай (без значение какви са билките, стига да не е черен чай), смесено с малко пчелен восък и две зрънца пчелен прашец. Тези съставки се смесват добре и се правят на топче, с големината колкото граховo зърно. После това топче се слага в ямката на пъпа и накрая се залепва отгоре с подходяща лепенка, която не е водоустойчива, а може да влиза през нея въздух. Също не ви съветваме да избирате сурови ядки, които да ползвате за топчета. Ядките са сравнително плътни храни и така ползвани могат да предизвикат констипация. Топчето се слага вечер преди лягане в пъпа и можете да го махнете когато прецените, че ви пречи.

Лепенка върху пъпа
Лепенка с топче

Нашите предварителни проучвания показват следните резултати:

 1. Дискомфорт и болка през нощта получават хора, които имат:
  • Операция от апендицит
  • Непроходимост в червата
  • Оперативно отстраняване на миоми
  • Оперативно отстраняване на матка / простата
  • Непроходимост в маточни тръби
  • Онкологични заболявания в малкия таз
  • Ендометриоза
  • Възпаление на сляпото черво
  • Сраствания в малкия таз
 2. Нищо няма да усетите ако:
  • Сте оперирани от какъвто и да е вид хернии
  • Ако по някаква причина усещате, че нямате енергия през целия ден

Очакваме вашите мнения и наблюдения във Фейсбук страницата ни – https://www.facebook.com/HeliantiOOD или като попълните тази форма.
Мнения несвързани с този експеримент ще бъдат премахвани.

Или в лично съобщение на нашата поща: info@heliantheae.bg

Благодарим ви за съдействието!

3 коментара за “Нов билков продукт за отслабване

 1. Здравейте!
  Прочетох публикацията Ви и проявявам интерес към Вашата идея.
  Какви са изискванията за участие в програмата с билковия продукт за отслабване? Моля за по-подробна информация като време за проучване, възрастова граница, съпътстващи заболявания, странични ефекти и др.
  Очаквам с интерес Вашият коментар..

  1. Здравейте, Даниела Венчева!
   Ние към момента правим само проучване дали енергийното въздействие на поставено в пъпа топче е толкова общоважащо, както е било и все още е за будистките монаси. Един модерен човек не може да сравни живота си с този на будистки монах, затова просто проверяваме. Искаме да имаме поне 100 изследвания на доброволци, за да можем да обобщим в какви случаи не бива да се ползва нашият бъдещ продукт. Лечението с билки не е шега и към него е нужно да се подхожда с внимание и отговорност.
   В този смисъл ние не можем да поставяме никакви условия към доброволците, решили да се включат в нашия експеримент. Не е нужно да сте на определена възраст или по какъвто и да е начин да променяте личните си навици. Нужно е само да поставите описаното в статията топче в пъпа си и да го оставите там докато Вие прецените или докато не Ви пречи. А след това да попълните бланката ни с въпроси относно впечатленията, които сте придобила, носейки такова топче.
   След като свърши експериментът ни, ние ще сме наясно при кои случаи нашият нов продукт за отслабване (редуциране на телесната маса), ще може да бъде ползван ефективно и при кои случаи ефектът му ще бъде по-скоро отрицателен.
   Ако имате още въпроси, не се колебайте да ги зададете.
   С пожелания за здраве,
   Анна Петрова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото