Семинар Фол специалисти и приятели

Скъпи специалисти по Фол диагностика, скъпи приятели,

Хелианти има отново честта и удоволствието да ви покани на втория по ред уникален дискусионен семинар на тема Фол тест. Този път каним и всичките си приятели!

Семинарът ще бъде организиран от идеята “Фол специалисти и приятели” и този път ще обърнем внимание и на нашите гости.

Любезните ни домакини са добре познатите ни DIT ХОТЕЛИ ООД, DIT EVRIKA BEACH CLUB HOTEL, които за нас са приготвили най-доброто си обслужване, база и цени. Хотелът е разположен на 60 декара собствени площи, собствен плаж и аквапаркове, разполага с всички удобства, изключително чист и с прекрасна кухня. А ние ще бъдем едни от първите му туристи за сезона.

Дните, през които плануваме да проведем събитието са от 29 май до 3 юни, 2021 година. Пакетите, с които разполагаме са два вида – четири нощувки пакет и пет нощувки пакет. Съответно касаещи датите: 29, 30, 31 май, 1 и 2 юни – 4 нощувки пакет и 29, 30, 31 май, 1, 2 и 3 юни – 5 нощувки пакет.

Семинарните дни ще бъдат 30 май, 31 май и 1 юни. Лекциите ще бъдат представени само до обяд. А следобедите посвещаваме на приятелите и разговори на случаен принцип. Приготвили сме повече време за опознаване на всеки от вас. Ще имате достатъчно време и да обърнете внимание на семейството си, което се надяваме да доведете.

Моля всеки от Фол специалистите, които искат да изнесат лекция и да бъдет включени в програмата,  да напишат кратко представяне на лекцията и да го изпратят на електронна поща: info@heliantheae.bg.

По познат обичай и този път сме организирали всяка вечер голяма маса за всички, където с чаша любима напитка обсъждаме различни теми. Закриването на семинарните дни ще бъде на 1 юни вечерта и настоятелно ви каним да присъствате на брега на морето с нас, където отново ще има специално шоу, приготвено от нас и за нас.

Записване в семинар Фол специалисти и приятели

Относно записването за семинара, моля внимателно прочетете следващите редове.

 1. Срокът за закупуване на ваучер за семинара е до 15 май, 2021 г., включително!
 2. След 15 май, 2021 г. няма да мога да предложа пакетните цени, които са предоставени за нашата група!
 3. Получаването на ваучер за семинара се случва по електронен път, като попълните следната форма. Записванията за семинара вече приключи. Очаквайте обявяването на следващия.
  • След попълването и изпращането на формата, ще получите писмо от нас, в което ще намерите банкови реквизити, на които следва да преведете сумата за заявения ви престой.
  • След като получим сумата, на посочената от вас електронна поща ще изпратим и вашия ваучер.
  • Регистрацията в хотела се случва, след като представите на място, на служител на Хелианти, получения ваучер.
 4. Не смятаме, че пандемията ще осуети плановете ни, но ако все пак се случи извънредно положение, то всичките ви пари ще бъдат върнати веднага от Хелианти. Всякакви евентуални парични загуби от провалена резервация, ще поеме Хелианти.
 5. Цени за семинара:
  Всички представени цени са за една нощувка, на база „Всичко включено“ (закуска, обяд, вечеря, кафе паузи, безалкохолни и алкохол от баровете в комплекса, следобедни закуски, сладолед и всичко, което се предлага на територията на комплекса). Място на семинарните часове (за възрастните), кафе паузи по време на семинара, ползване на зала, мултимедия, ползване на фитнес, сауна, шезлонги, басейни, атракциони, смяна на кърпи за басейна и морето, ползване на детски център, анимация, аквапарк и т.н.
 6. Моля имайте предвид, че пакетната услуга се предлага само за 4 или 5 дни.

Цени на пакет за семинар Фол специалисти и приятели

Цена за нощувка на един възрастен, настанен в двойна стая – 74.00 лв.

Цена за нощувка на един възрастен и едно дете, настанени в двойна стая – 148.00 лв.

Цена за нощувка на един възрастен и две деца, настанени в двойна стая – 168.00 лв.

Цена за нощувка на двама възрастни и едно дете (до 11 години) , настанени в двойна фамилна стая – 168. 00 лв.

Цена за нощувка на двама възрастни и едно дете (до 17 години), настанени в двойна фамилна стая – 222.00 лв.

Цена за нощувка на двама възрастни и две деца (до 11 години), настанени във фамилна стая с двуетажно детско легло – 188.00 лв.

Цена за нощувка на двама възрастни и две деца (едното до 11, другото до 17 години), настанени във фамилна стая с двуетажно легло – 238.00 лв.

Цена за нощувка на двама възрастни и две деца (до 17 години), настанени във фамилна стая с двуетажно голямо легло – 280.00 лв.

За всякакви въпроси, касаещи семинара и неговата организация, можете да пишете на: info@heliantheae.bg или да се обадите на телефон 08 777 202 74.

„Хелианти“® ООД инвестира в бъдещето на всеки специалист занимаващ се с биорезонансна диагностика. Нашите цели са да постигнем сплотена общност от специалисти, които споделят знанията си, постиженията си и личните си открития в областта на здравеопазването. Ще смятаме мисията си за изпълнена ако отново възвърнем навиците на българите да се лекуват чрез билколечение и природосъобразно, ако не себе си, то поне децата ни.

2 коментара за “Семинар Фол специалисти и приятели

 1. Здравейте, ще има ли и тази година семинар, защото искам да дойда.
  Отец Константин

  1. Здравейте, Отче!
   Ние плануваме да направим семинар и за 2022г., но към момента правим проучвания за база, цени, дати и прочее важни уточнения. Световните промени са виновни да не можем да планираме с точност по-скоро всички подробности, тъй като цените на Българския пазар всекидневно търпят промени. И от местата за настаняване не могат да ни оговорят с точна оферта пореди края на м. април. т.г. Моля Ви проверявайте в този ни сайт. Ние ще публикуваме подробностите веднага, след като сме наясно с тях. Благодарим Ви за интереса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото