Д-р Григорова

Доктор Надежда Григорова е химик, хомеопат и фармацевт. Тя има повече от двадесетгодишен опит в областта на алтернативната медицина. Практиката ѝ се натрупва основно в Африка и България.

В основата на нейните методи лежат идеите на съвременната квантова физика, че всичко в нашия материален свят е вибрация, енергия и информация, че клетките на човешкото тяло постоянно обменят енергия и информация помежду си и с околната среда и че всички функционални неблагополучия могат да се изправят чрез подаване на кванти енергия, резонансна на нуждите на организма в даден момент.

Познанията на д-р Надежда Григорова относно билките и билколечението са унаследени от нейна баба, която е била прочута билкарка през 19 век. А съвременните познания по микробиология и паразитология в комбинация с метода на д-р Райнхолд Фол тя е усвоила завършвайки Британския Колеж по Хомеопатия, а после и утвърдила при последвалата ѝ дванадесетгодишна практика в Южна Африка. През 2004 година д-р Григорова е официално класирана на трето (от 10) място в класацията на Южноафриканската Медицинска Асоциация като най-добър доктор на Йоханесбург.

От 2008 година тя се връща в България и продължава своята работа у нас. Освен всекидневната си работа с пациенти, тя ежегодно организира и провежда курсове за обучение по Електро-Акупунктура по метода на Фол на бъдещи и настоящи хомеопати от цял свят.

Има написани три книги:

 Важно

За връзка с д-р Григорова и/или записване на приемни часове:

от сряда до събота (включително)

само между 10:00 и 14:00 часа

моля позвънете на телефон:  (0877) 720-276

Д-р Григорова и Анна Петрова
Д-р Григорова и Анна Петрова.
Д-р Григорова с внучката си
Д-р Григорова с внучката.
Към началото