Клиничен случай с проблемна кожа

Искаме да ви представим клиничен случай с проблемна кожа на младо момиче, от практиката на хомеопат инж. Елена Динева.

М. Р. е на 24 години и от смяна на местоживеенето от умерен, към субтропичен климат, преди 6 години, е започнала да наблюдава влошаване на кожата си. Първо е започнало с дребни пъпки по меките части и лицето, а после, буквално за няколко месеца, се е влошила. Потърсила е мнението на няколко кожни лекари, в това число и в скъпи европейски клиники; направила е множество изследвания и е опитала да оправи положението с най-скъпата медицинска козметика, която съществува на пазара.

Проблеми с кожата на младо момиче
Проблеми с кожата на лицето

Безуспешни са се оказали всичките ѝ усилия, също и диагнозите, които са й поставяни, както и диетите, които е спазвала. М.Р. е вярвала, в началото, че всичко е от храната и водата, които е приемала, затова е предприела и кардинални промени, като лечебен глад, ползване само на изворна или минерална вода, дори за къпане и миене на зъби. Отново не е имала никакъв успех. Представяме от тук насетне нейното писмо до нас.

Предистория

Имам проблеми с кожата от около 5-6 години, посетила съм много лекари, но без резултат.
Миналата година по същото време (месец февруари 2018 г.), започнах значително да напълнявам, от 53 кг. станах 63 кг. Опитах всички диети, положих тежки усилия и глад по 2-3 дни в седмицата, за да отслабна, но без никакъв резултат.
Кожата на лицето ми се влошаваше, излизаха все повече пъпки, нямаше оправия. Просто се подувах, по цялото лице, очите, цялото ми тяло беше подуто, задържах вода и имах ужасен глад за сладки неща, такова нещо не ми се беше случвало.

През април месец се заразих с генитален херпес, прекарах най-тежката проява, бях с много висока температура, цялата на мехури и рани.
Мислех, че всичко ще мине, но не се оказах права. След първата проява, имаше и втора, и трета, и десета.
Рецидивите бяха ужасно чести, всеки месец по 3-4 пъти. Докато мине единия, излизаше друг. Лекарите казваха “Това е нормално!” и изписваха още лекарства. На ден съм приемала по цели шепи лекарства и съм изпила може би всички познати антибиотици на човечеството!
Десният ми лимфен възел на гениталиите беше много подут и никога не се оправяше.
И разбира се, че и болеше ужасно.

Изпила съм милион витамини, хапчета, сиропи, кремове, спрейове, глобули, билкови чайове, отвари, бабешка медицина и т.н., всичко, каквото мислех, че може да даде резултат, го пиех панически и системно, но без никакъв траен резултат.
Просто усещах, че има още нещо, което допринася за тези чести рецидиви. Хранех се правилно, пиех всички витамини, но просто нямаше никакво подобрение
.

Кожен проблем при младо момиче
Вече без проблеми по кожата

След като не намериш традиционен лек

В един момент попаднах на книгата на Хулда Кларк, започнах да чета страшно много за паразитите, и бях сигурна че има нещо. Започнах да правя клизма, започнах да се храня само със зеленчуци, плодове и всякакви сурови храни. Ограничих месото до нула. Не пия газирано, пия само вода, чайове и фреш.

Един ден, говорейки с моя приятелка, тя ми спомена за една жена, на име Елена, която има апарат, който замерва за наличие на паразити, вируси, бактерии, гъбички и всякакви такива напасти в човешкия организъм. Бях сигурна, че това е начинът, и това е най-правилното, което ще направя за мен, и това да бъда здрава.
Когато отидох при нея бях 58-59 кг. Замери ме, откри че имам тения в дебелото черво.
Включително и вирусите на херпес и Епщайн-Бар. Предписа ми капки (билкови – “Пара-7®“), които пиех всеки ден по 3 пъти.
Първо ми се свиха лимфните възли, които бяха много подути. После започнах да изпикавам насъбралата се вода в мен. Оправи ми се и съня, и обонянието, което бях изгубила.

Проблеми с кожата на лицето на младо момиче
Пациентката по време на преглед

Реших да направя лечебно гладуване, за да мога да изхвърлям повече от всичко ненужно. Пиех фрешове от цвекло, лимон и портокал и вода, абсолютно нищо друго.
Започнах да се чувствам изключително добре, ходех всеки божи ден по голяма нужда. Виждах и как отслабвам. За 8 дена отслабнах 4-5 кг.
На третия ден от гладуването усетих видимо подобрение в кожата на лицето, пиех редовно капките, спазвах стриктно всяка процедура.
Правех клизма. Усещах ужасен апетит за сладко. Чувствах, че нещо в тялото ми умира и иска храна, за да оцелее, но така и не му я дадох.
Казах си, че съм по-силна от него. И така и беше, на осмия ден сутринта се случи най-непредвиденото нещо. Просто тези твари излезнаха от мен.

Паразит-въже
Паразит-въже
Отляво - паразит-въже, отдясно - тения
Отляво – паразит-въже, отдясно – тения
Вплетени заедно тения и паразит-въже
Вплетени заедно тения и паразит-въже
Паразит-въже
Паразит-въже

Заключение

Аз продължавам, няма да спирам, мисля че има още какво да излезе, и ЩЕ! Докато ги изкарвам от мен, няма да спра!
Изказвам огромни благодарности на Елена, тя е един уникален човек, благодаря на Господ, че я срещнах!
Благодаря за всеки съвет и всичко, което направи за мен. Без нея, нямаше да имам този резултат.
Изпращам ви моите снимки. Надявам се и други момичета с моя проблем да намерят своето решение. Чудесно е човек да бъде здрав! Чудесно е усещането, че надвиваш болестите!

М. Р. е вече отново със сияйна кожа и прекрасна фигура. След като се изчисти от паразитите, тя обърна сериозно внимание и на лечението на херпес-вируса, който толкова време не се повлияваше от никакво лечение. Чудодейната Елена е хомеопат инж. Елена Динева от Стара Загора, която е прилежна ученичка на д-р Григорова и един човеколюбив лечител. Можете да намерите нейните координати на страницата на нашите партньори – хомеопати.

Благодарим на М.Р. за прекрасното писмо и снимките, които ни прати! Благодарим за доверието към нашата скромна общност и към нашите скромни продукти! Пожелаваме ти дълголетие и здраве!

Екипът на “Хелианти”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото