Отзиви

Благодарствени писма от наши клиенти

Много съм доволна от продукта

Много съм доволна от продукта, изключително добър ефект.
Консултацията по телефона също беше изключително добра.
Благодаря.

Елиза Барудова
Благоевград
ПАРА-7

Ползвах капките ПАРА-7

Ползвах капките ПАРА-7, две шишенца, просто профилактично. Допаднаха ми с това, че на вкус ми понасят, препоръчаната схема на прием също ми допада. Могат да се ползват не само в домашни условия, но и на работа, почивка, командировка, което за мен е голям плюс. Доволна съм, чувствам се добре.

Николина
София
ПАРА-7

Резултат от прием на ПАРА-21

Благодаря за тинктурата ПАРА-21. След 2-3 седмичен прием от организма ми бе изхвърлен доста голям паразит, който видях. Вече нямам и определен дискомфорт, който явно е бил предизвикван от него.

К. К.
София
ПАРА-21

Отзив за магнезиев детокс

Имам лаймска болест и поради тази причина д-р Григорова ми изписа Магнезиев детокс. Пия го от вече 7 месеца с прекъсване от време на време. От както го пия се чувствам много по-добре. От ЛБ имах няколко месечна болка в тазобедрената става и кръста, която мога да кажа, че изчезна на почти 95%. Аз съм… Прочетете повече “Отзив за магнезиев детокс”

Елеонора
Магнезиев детокс

Много съм доволна от Магнезиевия детокс

Много съм доволна от Магнезиевия детокс!
Имах проблем с бактерия E-coli, с която се борех в продължение на две години! Пиех антибиотици ,но тя резистираше след около 2 месеца отново!
Научих за Магнезиевия детокс и започнах да го приемам !
Веднага усетих действието му.
След 30дневен прием… Прочетете повече “Много съм доволна от Магнезиевия детокс”

Ралица Георгиева
София
Магнезиев детокс

Д-р Григорова

Исках да си запиша час за Фол диагностика при д-р Григорова, защото гастроентеролог ми изписа Тинидазол, а аз предпочетох да пия Пара 7,ако се окаже, че съм приемник на паразити, защото лекарството ми е изписано без съответна диагностика. От сряда до събота пробвах на посочения телефон, звънях и в офиса на Хелианте, но без никакъв… Прочетете повече “Д-р Григорова”

Дани М
София, България
ПАРА-7

От няколко дни го давам

От няколко дни го давам на дъщеря си и съм доволна, мисля че имах късмета да попадна на правилният продукт – ПАРА-7®. 

Милена Спасова
Божурище
ПАРА-7

Имах проблем с цикъла

Имах проблем с цикъла и дори получавах фалшиви сигнали, съпроводени със спазми и болки, като че всеки момент ще дойде, а това не се случваше. В този момент се доверих на Царица. Още след първия прием съобразно написаната схема, имах подобряване. Минах първоначалния курс и ще продължа. Благодаря на целия екип за Царица® 🍀🍀🍀… Прочетете повече “Имах проблем с цикъла”

Анелия Попова
София
Царица

Сърдечно благодаря на д-р Григорова

Аз съм Татяна Гочева на 50 г. от Бургас. Благодаря на Бог, че ми дари надежда чрез д-р Надежда Григорова. Белязана с името Надежда, орисана някакси да върши дори чудеса, ей така съвсем с лекота, само с една слънчева усмивка и искрящ поглед от топли сини очи. Тя не само… Прочетете повече “Сърдечно благодаря на д-р Григорова”

Татяна Гочева
Бургас
Д-р Григорова

Язва без Хеликобактер Пилори

Казвам Д. Ч. и живея в Германия. В края на 2020 година започнах да изпитвам болки в областта на слънчевия сплит. Болките не бяха постоянни, но доста неприятни. Отидох при личния си доктор в Германия, който не установи никакви отклонения в кръвната картина и изследвания с ехограф и ми препоръча да отида на гастроентеролог. След… Прочетете повече “Язва без Хеликобактер Пилори”

Д. Ч.
Бавария, Германия
Д-р Григорова

Чудесно е човек да бъде здрав!

Имам проблеми с кожата от около 5-6 години, посетила съм много лекари, но без резултат. Миналата година по същото време (месец февруари 2018 г.), започнах значително да напълнявам, от 53 кг. станах 63 кг. Опитах всички диети, положих тежки усилия и глад по 2-3 дни в седмицата, за да отслабна, но без никакъв резултат. Кожата… Прочетете повече “Чудесно е човек да бъде здрав!”

Проблеми с кожата на младо момиче
М. Р.
Стара Загора
Елена Динева

Вярвам в метода на Фол

Познавам Татяна Гочева от 5-6 години като кинезитерапевт. Тогава имах болки в колената, често ходех по лекари и искаха да ми бият инжекции за възстановяване на хрущяла. Дори ми предлагаха и операция. След измерване по Фол, Татяна установи голямо наличие на гъбички и бактерии. Предложи ми лекарства, строга диета (без сладко, алкохол и… Прочетете повече “Вярвам в метода на Фол”

Райна Ангелова
Райна Ангелова
Поморие
Таня Гочева

Бях спасен от инвалидност

Казвам се И. Ш. и съм на 41 г. от гр. Бургас. Искам да споделя как за кратко време бях спасен от инвалидност. През м. февруари 2020 г. загубих способност да ходя и преминах на патерици, поради силни болки в лява тазобедрена става. Проведох серия от ядрено-магнитен резонанс (ЯМР) и скенер, като изследванията изпратих в… Прочетете повече “Бях спасен от инвалидност”

И. Ш.
Бургас
Д-р Григорова, Таня Гочева

Благодаря, че ми върна живота отново!

Здравейте, казвам се Димитър и съм на 42 г. от Бургас. Искам да споделя моето преживяване. През м. юли 2020 г. организмът ми рязко се промени, сякаш изведнъж се състари. Състоянието ми се влоши, започна като настинка с болно гърло, хрема и главоболие, но главоболието продължи дълго време. Чувствах се уморен, наддадох в коремната област,… Прочетете повече “Благодаря, че ми върна живота отново!”

Димитър
Бургас
Д-р Григорова, Таня Гочева

Препоръки от Фейсбук

"Препоръчвам билкова смес Царица®. Имах проблем с кисти на яйчниците. За 6 месечен прием от билката, кистите (6 мм) изчезнаха."
Таня Шопова
Т. Шопова
"ПАРА-7® е прекрасен продукт. Лекарите решиха че съм алергична и 1 месец ме тормозят с кортизонови капки и лекарства. Постоянна хрема и запушване на носа. Оказа се, че това са паразити. В момента вземам само ПАРА-7®, хремата се ограничи доста за 3 седмици. Сега само кихане имам сутрин, но и това ще изчезне. Ще ви информирам за резултатите след време."
М. Таскова
М. Таскова
"Д-р Григорова е моят лекуващ лекар от над 10 години. Това е лекарят, на когото вярвам. Препоръчвам я ежедневно на приятели и колеги, помогнала е и помага за всякакви сложни и нелечими за конвенционалната медицина случаи, няма проблем, с който да не може да се справи."
Нели Жекова
Н. Жекова
Към началото