Анкета на Хелианти®

За нас от Хелианти®, Вашето мнение е от особено значение. Всичко, което публикуваме и предлагаме на пазара е продиктувано от интереса и потребностите на нашите читатели, студенти и клиенти. Винаги сме се старали да предоставяме интересна и полезна тематика, професионално обучение и висококачествени продукти и услуги. За да продължим високото ниво на обслужване Ви предлагаме тази анкета на Хелианти®. Тя има за цел да ни покаже, какво точно Ви вълнува, за какво бихте желали да научите повече и какво от това, което правим Ви харесва или не.

Анкетата се състои от осем кратки въпроса, повечето от които с предефинирани отговори, от които можете да изберете. Други имат опция за добавяне на Ваш уникален отговор. В анкетата има място и за Вашите, предложени, мнения, забележки и препоръки, които бихме желали да напишете. Всички мнения и забележки ще бъдат взети под внимание и ще можем по-успешно да откликнем на Вашите нужди. Няма да ви отнеме повече от 5 минути за да попълните анкетата.

В знак на благодарност от наша страна, след попълване на анкетата, Хелианти® ще Ви изпрати купон за 5 лева отстъпка при следваща покупка от нашия магазин. Анкетата ще бъде отворена само до 15 март 2021. Купонът ще бъде изпратен на всички, попълнили анкетата на Хелианти®, на 16 март 2021, на електронния адрес посочен от Вас. Купонът ще важи за всяка стока от магазина ни, но не може да се комбинира с други промоции, намаления и разпродажби.

Благодарим Ви предварително за Вашето участие и съдействие. Кажете ни какво Ви харесва и какво не, какво искате да виждате в повече на нашите страници, имате ли трудности при навигиране на сайта и/или магазина ни и всичко друго, което искате да получите от нас като съдържание, продукти, обслужване и т.н. Кажете мнението си! Нека се чуе гласа Ви и спечелете отстъпка!

Анкетата приключи на 15.03.2021. Благодарим на всички за участието. Ако случайно не сте получили Вашия купон за отстъпка до 16.03.2021, моля пишете ни на admin@heliantheae.bg.

Попълнете анкетата на Хелианти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото