Билкова тинктура – арестант

ПАРА - 7 в затвора

Ние създадохме „Пара-7“®, а сега билкова тинктура ПАРА-7 е арестант! След повече от 50 години опит в билколечението. След множество подобрения на рецептата се създаде точният противопаразитен билков продукт за възрастни и деца. Създадохме „Пара-7“® с алтруистична цел. Вложихме всичко, което през годините сме спестявали в този продукт. И останахме доволни! И ние, и най-вече – Вие! Вие – пациентите. И то българските пациенти – хората в Европа, с най-безобразното здравеопазване.

Съобразихме „Пара-7“® с всички европейски изисквания, не направихме компромис с нито една съставка или процес по създаването на продукта. Единствено не се съобразихме с цената, която аптеките искат да диктуват. Ние не смятаме, че цена от 70.00 лева за продукта ни е по джоба на българина и затова „Пара-7“® се продава на българската цена от 30.00 лева и съответно извън аптеките, които гонят тлъсти печалби. Този ни ход беше разбран правилно от пациентите. Нямаме недоволен пациент. Всеки, който си е закупил „Пара-7“®, се е върнал, за да купи и за семейството и близките си хора.

Билкова тинктура ПАРА-7® – арестант в склада

Тези ни действия изглежда пропречиха на недоброжелатели и от средата на месец декември (2018 година) нашият склад беше заключен, без никакво предупреждение или дори намек за такива намерения. Нямаме достъп до продукцията, която сме произвели. Нямаме никакви данни какво се случва с нея. Имаме ли стока изобщо, не можем да кажем. Съхранява ли се тя според изискванията – също можем да гадаем.

Взехме спешни мерки достъпът ни да бъде възтановен. Но не ни се получи. Заключващите легално регистрираният ни склад, решиха, че е най-добре да се жалват пред институциите, за да ни премахнат разрешителното за склад на хранителни добавки.  И ние от „Хелианти“ ООД влязохме в процедура да си доказваме документацията. Така изминаха повече от 80 дни! Дни, в които ние не сме имали никакъв достъп до продукта ни. А това е тинктура, която се дава и на малки деца, на бебета дори! И когато не са съобразени температурните диапазони на съхранение, тинктурата става негодна за употреба. Ние не можем да гарантираме нейното качество и съответно сме длъжни да унищожим цялата продукция. Никога не бихме си позволили да продаваме продукт, който би могъл да навреди на здравето на пациента.

Но сагата не свършва дотук. Обърнахме се към официалните власти. Писахме жалби, сигнали, обяснения; представяхме документи, аргументи, основания… в съд, полиция и прокуратура. Заключващите склада ни недоброжелатели, когато видяха, че ние няма да оставим така въпроса, представиха една покана, в която ни канят на 15 май 2019 година, тоест след 5 дни считано от днес (10 май, 2019 година) и малко над 6 месеца, след заключването на склада ни (!), да си изнесем стоката за наша сметка! Тоест да си я бракуваме, да я унищожим и така нататък…

Да си понесем загубите.

Зов за помощ

Прокуратурата за момента не видя нищо нередно в описаните до тук действия! Прокуратурата отказа да образува досъдебно производство към заключващите склада. Прокуратурата смята, че ние, вземайки си стоката обратно, можем да забравим за случката…

Затова се обръщам към Вас – пациентите. Моля помогнете ни! Помогнете ни, чрез разпространяването на това писмо. Ние се борим само за едно – адекватно правосъдие! Силно вярваме в доброто у хората и макар да сме бедни по джоб, все още сме Човеци!

Благодарим Ви сърдечно за помощта!

Анна Петрова – управител на „Хелианти“ ООД

П.п. Моля имайте предвид, че наличните ни бройки „Пара-7“® са ограничени. Не продаваме на едро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото