Говорим си за…

Вие, нашите клиенти, приятели, дистрибутори, ФОЛ специалисти, познати или просто последователи, ни пишете, че искате повече медия от нас. Че искате повече видео и аудио информация, че в забързания живот не предоставя много време за четене и че би ви било много по-удобно ако просто можехте да ни чуете.

Така ние решихме да се вслушаме във вашите искания и да представим нова секция, в която можете да участвате и вие.

  Новата ни секция се нарича “Говорим си за…” и ще бъде предимно аудио ориентирана, а за чудесното видео оформление са се погрижили Мира и Васко с тяхната “Видео работилница“.

   Ще качваме тези си записи (подкастове) в нашия канал в Youtube, а също така ще можете в коментарите по-долу да предложите тема, за която бихте искали да поговорим.

Първият ни подкаст, е вече факт. Говорим си за билколечението по принцип. Смятаме, че този разговор ще ви бъде полезен и ще се радваме ако ни последвате, и участвате в този наш проект.

Разбира се, няма да минете без награди, при това сериозни. Но за тях ще говорим, когато имаме достатъчно последователи сред вас.

Благодарим ви за подкрепата и за отделеното ни време!

Ето го и подкаст едно:

Видеото и аудиото не стартират автоматично, тъй като има възрастово ограничение на тези наши подкастове. Според нас, непълнолетните следва да имат други забавления. Затова, за да изгледате/изслушате този подкаст, трябва да сте се логнали с вашия акаунт в Youtube и да сте пълнолетни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото