Доставка на стоки

В тази публикация ще внесем яснота относно графика на изпращане и времето за доставяне на стоки от нашия електронен магазин. Засега това се извършва от куриерските фирми Еконт и Спиди. Подробни инструкции как да изберете доставка чрез Еконт в магазина ни можете да прочете тук. Детайлите при поръчването и доставка на стоки със Спиди е описано тук. И двете куриерски фирми предлагат доставка в България, а Спиди предлага доставка и до много страни по света. За това как да поръчате стоки с доставка в чужбина е описано тук. Цените на доставка се изписват на страницата на поръчката Ви, след като изберете съответния куриер и услуга за доставка.

За работното време на куриерите по време на празниците (месец май) можете да прочетете в тази статия.

Доставка на стоки чрез Еконт

Доставка с Еконт Експрес
Доставка с Еконт

Пратките, заявени за получаване чрез Еконт, биват изпращани от понеделник до четвъртък в 15:00 часа. В петък биват изпращани в 13:00 часа. В събота изпращаме само спешни пратки. Получаването на пратка чрез Еконт се случва в рамките на 24 часа, освен ако не е посочено друго време за доставка от получателя.

Доставка на стоки чрез Спиди

Спиди микробус
Доставка чрез Спиди

Пратките, заявени за получаване чрез Спиди, биват изпращани от понеделник до четвъртък в 15:00 часа. В петък биват изпращани в 13:00 часа. В събота изпращаме само спешни пратки. Получаването на пратка чрез Спиди е повече от 24 часа! Спиди дори в рамките на град София доставя само специални пратки за 24 часа.

Доставка на стоки до Великобритания

Карта на Великобритания
Карта на Великобритания

Във връзка с излизането на Великобритания от Европейският съюз, Спиди преустановява доставката на пратки до страната. Поради тази причина, приставката на Спиди в магазина ни не работи при задаване на страна за доставка Великобритания. Затова всеки, който иска да закупи стоки с доставка до Обединеното кралство, нека ни изпрати имейл на адрес: info@heliantheae.bg и ние ще осъществим поръчката чрез доставяне с DHL. За момента тази опция още не е валидна в магазина ни, но ние работим по въпроса в близко бъдеще да я включим и да избегнем това неудобство.

Доставка на хранителни добавки в САЩ и Канада

Забранени за внос стоки
Забранени за внос стоки

Продуктите на Хелианти®, които са на билкова и минерална основа, като ПАРА-7®, ПАРА-21®, Царица® и Магнезиев детокс® са хранителни добавки. За съжаление САЩ и Канада имат забрана за внос на такива продукти в собствените си страни. Поради тази причина, ние не можем да Ви изпратим тези стоки в Северна Америка. За останалите продукти, които предлагаме – книги, апарат за Фол диагностика и видео курсове, няма проблем за доставка в споменатите по-горе държави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото