Нова цена на Магнезиев детокс®

Уважаеми клиенти,

Благодарим Ви от сърце, че оценявате нашите продукти по достойнство и ни препоръчвате сред своите близки и познати!

Ние винаги се стремим да останете доволни от покупката на наш продукт. За нас всеки клиент е скъп и уникален и сме убедени, че заслужавате най-доброто качество и обслужване, което може да съществува.

Ние също така работим с „български“ цени, съзнавайки прекрасно, че конкурентните на нашите продукти са с двойни и тройни цени, в сравнение с нашата.

Ценообразуване

Ние сме малка компания и разходите ни са сведени до минимум, за да можем да поддържаме тези „български“ цени. Но, за съжаление, цената на нашия продукт се определя и от фактори, свързани с добив и производство. Именно те в последно време се повишиха драстично. Суровината (минералът), от която се произвежда „Магнезиев Детокс“® се покачи с 40% през последните 12 месеца. Също лабораторните услуги, които ползваме в Германия, в лицето на „Лаборатории Д-р Паул Льохман“ (https://www.lohmann4minerals.com) повишиха цените си с 30%. Това увеличение е за етапа пречистване и синтезиране концентрацията на свойствата на изходните минерали. Всички лабораторни цени просто полудяха през последната година. Така досегашната цена на нашия продукт „Магнезиев Детокс“® не може да остане същата. А ние не искаме да разваляме качеството, за да гоним по-ниска продажна цена.

Ако и Вие сте на нашето мнение, то промяната на продажната ни цена няма да Ви откаже да ползвате висококачествен минерален продукт.

Защо обявяваме нова цена на Магнезиев детокс®?

Бизнес разходи

Все пак не можем да Ви сервираме просто от днес за утре по-високата цена, без да обясним защо ни се налага да я увеличаваме изобщо. С тази статия любезно Ви съобщаваме, че старата стандартна цена на „Магнезиев Детокс“® от 30.00 лв. (с ДДС) ще остане непроменена до 15-и април, 2021 г. След тази дата новата стандартна цена на опаковка „Магнезиев Детокс“® ще бъде 42.00 лв. (с ДДС). Разбира се, по стара традиция, ще правим периодични намаления и промоции. Също така се надяваме да останете наши приятели, въпреки трудностите за всички ни, в икономически аспект. Вярваме, че скоро целият свят ще превъзмогне страха от пандемия и ще заработят всички постарому.

Благодаря Ви за вниманието и отделеното време!

Анна Петрова – Търговски Директор на „Хелианти“ ООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото