Такса опаковка и обслужване

   Уважаеми клиенти,

   Ние сме едни от малкото фирми в Европа, които не покачват цените си, въпреки че всекидневно работим с новите – по-високи цени.
Икономисваме от всичко, за да не утежняваме Вашия джоб. Заплащането за труд се повиши на национално ниво и нашите служители следва да получават достойно възнаграждение.

   Заради всичките тези причини сме принудени да създадем такса за минимални поръчани количества. Ние все пак сме производител и поръчките с ниска себестойност за нас излизат на загуба. До момента не сме поставяли условия за минимално поръчвано количество, въпреки търговските правила при производителите, нито сега ще поставим условия за минимално поръчвано количество. Но пакетирането и обработката на поръчка с ниска себестойност изискват точно толкова усилия, материали и време, колкото поръчка за три пъти по-голяма себестойност.
Затова от 18-и юли, 2022г. въвеждаме такса за обработка и пакетиране на поръчки с по 1-2 артикула.

Всяка поръчка, която съдържа 1 артикул, поръчан от нашия ел. магазин или по телефона, налагащо куриерска услуга, ще бъде таксувано с 4.00 лева допълнително.

Всяка поръчка, която съдържа 2 артикула, поръчани от нашия ел. магазин или по телефона, налагащо куриерска услуга, ще бъде таксувано с 2.00 лева допълнително.

Всички поръчки, които съдържат 3 и повече артикули от нашия магазин, както и поръчките с висока себестойност, като Курсове Биорезонансна диагностика по метода на Фол, комплекти нозоди и IKG Апарат за Фол диагностика, остават непроменени. Напомняме, че курсовете и доставката на IKG апарат са дори с доставка за наша сметка.

Остават отстъпките, които даваме за закупени 5 и/или 10 опаковки от продукти наше производство, остава и отстъпката от 5 лева на поръчка, която правим за всеки, който е дал мнението си за наш продукт.

Горещо съветваме нашите клиенти при поръчки от 1 или 2 опаковки да се обръщат към аптеките и нашите дистрибутори, там дори си спестявате куриерските такси, а от нашата вендинг  машина може да се възползвате по всяко време – 365 дни в годината, работно време от 7:00 до 22:00ч., без куриерски или други такси.

Ако имате каквито и да било въпроси, моля пишете ни: info@heliantheae.bg

Към началото