„Пара-7“® е патентована търговска марка

Уважаеми пациенти, клиенти и партньори, благодарим Ви за това, че помогнахте да популяризираме „Пара-7“®! Пара-7 е патентована търговска марка. Ние от „Хелианти“ ООД вложихме всичките си възможности, за да създадем една добра и ефикасна билкова тинктура, която по естествен път да ни помага да водим нормален живот, без вътрешни паразити.

Можете да видите сертификата ни в края на тази статия. Ние я патентовахме, за да сме сигурни в нейното качество всеки път. Гарантираме ви, че преди да стигне до вас, „Пара-7“® извървява дълъг път, през който се уверяваме, че билките са от екологични райони, че същите билки притежават нужните качества и са във вид, който позволява да извлечем от тях съставките, които определят качеството и на продукта. Ние минаваме няколко видове лабораторни тестове с „Пара-7“®, също както и съблюдаваме за сериозния контрол на цялото производство. Затова и гордо продаваме „Пара-7“®, без никакво колебание относно нейните възможности.

ПАРА-7

Последствия от това че „Пара-7“® е патентована търговска марка

Ние също така сме наясно, че съществуват хора, които произвеждат подобия на „Пара-7“® в домашни условия. Нямаме нищо против билковото производство, особено за домашни цели. Но молим да не слагате наименованието на „Пара-7“® върху домашните си експерименти. Можете да си кръщавате тинктурите както ви харесва, освен „Пара-7“® и нейното латинско наименование „Para-7“®.  Ние носим отговорност за всяка опаковка носеща името „Пара-7“® и далеч не ни е все едно какво реноме се създава на продукта, както и при какви условия се предлага на пазара. Затова учтиво ви молим да преустановите да кръщавате личното си производство билкови тинктури с името „Пара-7“®. И ако въпреки учтивата ни молба продължават клиенти и пациенти да ни показват закупени от тях тинктури с нашето име, но не произведени от нас, ще сме принудени да си търсим правата по съдебен ред.

ПАРА-7 регистрирана търговска марка
ПАРА-7 регистрирана търговска марка

Уважаеми клиенти и пациенти,

Ако някой Ви продаде билкова тинктура, носеща името „Пара-7“® и/или „Para-7“®, но различна по вид от тази на долната снимка, моля потърсете ни на телефон: (0877) 720-274 или ни пишете на e-mail: info@heliantheae.bg . Ние ще платим стойността, която сте платили за закупения фалшификат и ще процедираме дискретно. Вероятността да платите за тинктура, която не се бори с паразитите е голяма.  Благодарим предварително за съдействието!

Пара-7 Паразитоцид
Пара-7 Паразитоцид

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото